-HER ER DET DU TRENGER-

For å kjøre på venstre siden av verden

Unngå å kjøre rett etter flyturen. Etter en lang reise med fly befinner du deg mest sliten og kan knapt kjøre selv i hjemlandet, så hva når du må gjøre det omvendt?

Velg en liten bil. Hvis det er første gang du kjører en bil som har rattet på høyre side, er det ikke lett å kjøre stor bil – folk treffer ofte sidespeil eller skraper (riper) på passasjersidens hjul. Mindre kjøretøy  er mye enklere å kjøre på venstre siden på grunn av frihet til plassering, og frihet av bevegelse. Husk at liten bilen “varierer” fra land til land. Liten bil i Australia kan være feks. Volkswagen Golf, men i Storbritannia ville denne være en “mellomstor” så husk på det, og velg smart.

Velg din vanlige girkasse. Velg det du kjører vanligvis. Er det manuell girkasse, flott, liker du automat? Ta det.  Det er alltid noe som ligner der du skal. Det kan være vanskelig å kjøre noe nytt, spesielt når du har andre ting å fokusere på.

Obstruksjon av venstre eller høyre? Finn ut hvem som har prioritet. Hvis det europeiske fastlandet følge “dersom barrieren til høyre – det er behov for å gi måte å” styre den andre siden av veien, kan landene være det motsatte. Det er sant, for eksempel Storbritannia har de samme Høyrehåndsregelen lygiareikšmėse kryss.

Bruk GPS navigator. Hvis du har et sted å gå, destinasjon susiveskite GPS navigator. Kjøring mot trafikk, stress og så det er ingen mangel, og innholdet skal ikke være nødvendig å øke søk etter siteringer veiskilt.

Se til høyre side. Litauen, kjørte opp til krysset med hovedveien, snu hodet til venstre – hvis det er ingen ut for trafikk, kan du gradvis flytte til se til høyre. Glem denne regelen i Storbritannia og annen trafikk på venstre side av rike land. Du blikket må rettes til høyre før venstre. Tenk om denne regelen kjørte skjæringspunktet er litt for sent.

Venstre side av veien. Kjørefelt veier med én retning, er det lett å bli forvirret og begynne å ri den samme lengst til høyre for de raskeste trafikanter. Jeg følger alltid lengst til venstre kjørefelt, som Litauen alltid kjøre så nær den høyre kanten av veien.