De største trafikkbyer

Trafikalt grunnkurs og mørkekjøring

For å få lappen fortest mulig så er det viktig å vere mye i trafikken. Og for å gjøre dette så er det viktig å øvelseskjøre mye. Men for å gjøre det så må man ha øvelsesikjøringbevis. For å få denne så må man ta trafikalt grunnkurs, TG. Kurset kan bli tatt på 4 dager intensivt kurs, eller over 2 uker, med mindre press. Jeg tok den på 4 dager, men begge alternative er tilgjengelige. TG er lik i hele Norge, og undervises helt identisk. Derfor er det lite forskjell på forskjellige trafikkskoler i Norge. Denne tg består av flere deler. Disse delene er viktige.

grunnkurs på 4 dager

Når man tar tg på fire dager, så går du gjennom noen konkrete ting. Man snakker om hvordan man svinger, plasseringen i trafikken, lysbruk, akselerasjon, clutch og selvfølgelig regler man må tenke på. Dette er nødvendig å vite før man kan komme seg ut i veien. Men det er mye annet man må lære hvis du ønsker å øvelseskjøre med foresatte. Nå tenker du sikkert, hva er det neste? Yo nå skal jeg fortelle deg det. Når du har kjørt mye bil, så kan du ta den siste delen. Siste delen er mørkekjøring.

Mørkekjøring forklart

Det du ser i mørkekjøringskurset er at det er mye annerledes å kjøre når det er mørkt. Det er flere typer lys, og også veldig vanskelig å se andre, spesielt fotgjengere. Derfor er det viktig å følge med nøye. Hvis du bor i Sarpsborg så er det spesielt viktig å velge god trafikkskole. Det er mange skoler, og noen er bedre enn andre, selv om det er like kriterier for å bli trafikklærer. Likevel så er det forskjell, derfor kan du se den beste her.